Roolipeli © 2018 Kipine. Luotu: Wix.com
Kuvat © Kipine, ellei toisin mainita.

"Taivas muuttui punaiseksi ja maailma vaipui sekasortoon. Auringon leimuavat säteet pimensivät elävän olennon mielen, ja silloin peura söi sutta, karhut pakenivat omia varjojaan ja linnut kaivautuivat verisin nokin maan alle. Kaikki meni väärin ja eri tavalla. Aurinko kääntyi meitä kaikkia maan olentoja vastaan, emmekä vieläkään tiedä miksi…”

Maailma vaipui kaaokseen kun aurinko ensimmäisen kerran muuttui ja hohkasi maahan aurinkotuulia, jotka niiden aikaisemman muodon revontulien sijaan olivat nyt punaisia ja vaarallisia ja vaikuttivat elävän olennon mieleen ja kuntoon oikukkain tavoin. Ensimmäinen aurinkomyrsky ei kestänyt kauan, mutta se ei jäänyt viimeiseksi, ja maan olentojen oli opittava selviämään uudessa maailmassa hinnalla millä hyvänsä.

Tervetuloa Aurinkotuuleen!

Aurinkotuuli on vuonna 2018 perustettu susilla ja koirilla pelattava foorumiroolipeli, jonka pelialue sijoittuu pohjoiselle, mm. Irlannin, Norjan ja Kanadan inspiroimalle kuvitteelliselle vuonon varrelle. Pelin teemoihin kuuluu selviytyminen, seikkailu ja yhteensaatto. Pelin pääidea on aurinko, josta aika-ajoin lähtee vaarallisia, psyykkeeseen ja fyysiseen kuntoon vaikuttavia säteilyaaltoja, jotka pakottavat hahmot pakenemaan pelialueella oleviin suojiin. Muut juonet rakentuvat tämän päälle ja etenevät hahmojohtoisesti pelien kautta. Koiraeläimet ovat pelissä inhimillistettyjä, mutta peli pohjautuu muuten realismiin - hahmojen kulttuurien tyyliä kuvaa hyvin mm. Ruohometsän kansa ja Ruttokoirat. Lisämausteita peliin tuovat erilaiset taidot ja uskomukset, kuten tulentaitaminen tai Kuuemoon uskominen.

Koskaan ei tiedä milloin seuraava aurinkomyrsky on tulossa! Oletko kerännyt ympärillesi joukon, johon luottaa? Oletko valmis taistelemaan oikeudestasi elää? Hyppää mukaan Aurinkotuuleen ja näe maailma koiraeläimen silmin!

 

Pelin ikäraja on 15 vuotta.

Aurinkotuuli on aloittelijaystävällinen!

Haluatko päästä tunnelmaan?

Aurinkotuulen soittolista täällä!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now